Diyarbekirspor final gibi maça hazır
TFF 2. Lig ekibi Diyarbekirspor, yarın saat 14.00’de başlayacak final gibi karşılaşmada Fethiyespor’u ağırlayacak.
TFF 2. Lig'de kalma yolunda her hafta final niteliğinde var olma maçlarına çıkan Diyarbekirspor, 9 puan gerisinde yer aldığı Fethiyespor’u mağlup ederek umutlarını gelecek haftalara daha güçlü şekilde taşımanın hesaplarını yapıyor. Bu maç öncesinde Diyarbekirspor’un 14 ve konuk takımın 23 puanı bulunuyor.
Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı yeşil-kırmızılı takım, rakibini mağlup ederek gelecek haftalar için iddialı konuma gelmek istiyor.
Diyarbekirspor’un en büyük beklentisi, bu kritik süreçte taraftarların maça gelerek takıma destek vermesi. Takımın ligdeki kritik konumuna dikkat çeken teknik heyet ve futbolcular, "Bizi bu zorlu süreçte yalnız bırakmayın. Size ihtiyacımız var" mesajını verdi.
Mücadelede Eskişehir bölgesi hakemi Semih Kurt düdük çalacak. Kurt'un yardımcılıklarını Kenan Özcan ve Melih Kurtuluş yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Gürbüz olacak.
Benzer Haberler
Bitlis’te, Diyarbakır’ı Kocaköy ÇPAL temsil edecek
Yenişehir'den amatör spor kulüplerine destek
Amedspor’un yeni Teknik Direktörü Bülent Akan oldu
Diyarbakır’da kent merkezi mevsimlik çiçeklerle süsleniyor
Diyarbakır’da Ramazan ayına özel akşam sporları başladı
Mart kapıdan baktırdı, vatandaş kışlık elbiseleri tekrar indirdi
Diyarbakır'da etkili olan kar yağışı çiftçiyi hem sevindirdi hem de korkuttu
Türkiye’de yıllık ortalama 3 bin çocuğa kanser teşhisi konuluyor