Kulp Kaymakamı Gözlet, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Gözlet ile eşi Elif Gözlet, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 1. dönemin son gününde Merkez ilkokulu öğrencilerinin karne sevincine ortak oldular. Kaymakam Gözlet’i ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya ve Okul Müdürü Cihat Yıldırım karşıladı.
Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Gözlet ile eşi Elif GÖZLET, Merkez ilkokulundaki sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle, öğretmenlerle ve velilerle sohbet etti. Daha sonra öğrencilere karnelerini tek tek vererek kendileriyle hatıra fotoğrafı çekildi.
Öğrencilere iyi tatiller temennisin de bulunan Kaymakam Gözlet, “2022-2023 eğitim öğretim yılının 1. dönemini tamamladınız. Bu sıralar da geçirmiş olduğunuz vakitler geleceğinize uzanan köprüdür. Hepinizin aydınlık bir geleceğinin olmasını umut ediyor, başarılarınızla, bu güzel ülkemizin mukaddes değerleriyle sahipleneceğinize inanıyorum” dedi.
Daha sonra öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Gözlet, “Bir çok yönüyle zorlu olan bu coğrafyada özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmesi için sizlere büyük bir sorumluluk düşmektedir. Bu konuda daha fazla fedakarlık göstereceğinize inanıyor, hepinize iyi tatiller diliyorum. Ailelerinize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum ” dedi.
Benzer Haberler
Kulp’ta karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor
Kulp beyaz örtüyle kaplandı
Meteorolojiden 6 il için yoğun kar yağışı uyarısı
Gençler Diyarbakır’ın doğal güzelliklerini keşfedecek
Kulp’ta kadınlara yönelik sağlık semineri verildi
Kulp’ta ,Sauna yapım çalışmaları sona doğru gelindi
Kulp’un köy okullarında bulunan halı sahalar yenilendi
Kulp’un kırsalında karla mücadele çalışması aralıksız sürüyor