Diyarbakır’da hastanede sağlık çalışanına silahlı saldırı
Diyarbakır’da, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde kar maskeli silahlı 2 şahıs, hastanenin eczane biriminde çalışan kişiyi yaralayıp olay yerinden kaçtı.
Olay, Merkez Bağlar ilçesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Eczanesi odası içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hastaneye kar maskesi ve silahla giren 2 şahıs, hastanenin eczane bölümünde çalışan G.D. ile daha önce aralarında bulunan husumet sebebiyle yanlarına çağırdı. Görüşmeden sonra tartışmanın yaşanmasıyla şahıslardan biri belinden çıkardığı tabancayla ateş ederek G.D.'yi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Dizinden ve ayağından yaralanan G.D., sağlık çalışanları tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Diyarbakır’da Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
G.D., polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde saldırganlar ile arasında kişisel husumet yaşadığını belirtiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Benzer Haberler
BİK Şube Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi
Diyarbakır Valisi Karaloğlu zılgıtlarla uğurlandı
DİSKİ Yenişehir Akkoyunlu Mahallesindeki arızayı kısa sürede giderdi
Dicle ilçesinde 'Dicle Baraj Gölü Koruma Planı' toplantısı yapıldı
Bismil'deki huzur uygulamasında çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Diyarbakır'da yasa dışı silah ticareti operasyonunda ele geçirilenler sergilendi
Diyarbakır'da yasa dışı silah ticareti operasyonu
Alacak verecek meselesinde aynı adrese ikinci silahlı saldırı